gallery/logo
zenful knitwear

zero-waste   100% linen

Kiedo Jakku

 

Boheemi, ylellinen ja muunneltava Kiedo Jakku toimii niin juhlamekon kruununa kuin farkkujen ja T-paidan kaverina. Lyhyehkön ja ilmavan jakun takakappaleessa on upea särmikäs muotoilu, edessä sama muoto jatkuu liehukkeiksi, jotka voit halutessasi solmia vyötärölle. Hihat ovat kimonomaiset ja naisellisen vajaamittaiset. Vartalonmyötäisyyttä kaivatessasi voit kietaista jakun ympärillesi vyön tai Pitäjä-huivipinnien avulla.

Yksi koko käy useimmille.

Saatavilla myös muissa väreissä.

Jakulla on kolmen kuukauden huoltotakuu!

Mitat:

Pituus olkapäältä liehukkeen päähän: 90 cm, malli on väljä ja lähes saumattoman rakenteensa ansiosta ihana ihoasi vasten.

Saatavilla olevat värit: petrooli, ruoste, musta, luonnonpellava,violetti.

Mikäli kaupassa ei juuri tällä hetkellä ole saatavilla haluamaasi väriä, voit tehdä tilauksen sähköpostitse haluamassasi värissä. Toimitusaika on tällöin viikosta kolmeen viikkoon.

Tilaamasi jakun voit myös noutaa Kudokkon pajalta Oulusta ja säästää näin postikulut.

 

Mitat: Pituus olkapäältä liehukkeen päähän 90 cm, malli on väljä ja lähes saumattoman rakenteensa ansiosta ihana ihoasi vasten.

Hoito- ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla. Anna kuivua luonnollisesti, kuosittele reippaasti kosteana ja/tai höyrytä muotoonsa. Pesun jälkeen pellavaneule on hieman karhea ja pehmenee taas silkkimäiseksi käytössä.