gallery/logo
zenful knitwear

zero-waste   100% linen

Kiedo poncho

 

 

Kiedo Poncho palveluksessanne! Se suojaa sinut helteeltä, asustaa juhlalookkisi ja piristää työasusi. Se kietoo sinut ylelliseen voimaväriisi --tai suojaväriin!

 

Ponchoa voi käyttää monella tavalla: lyhyt helma edessä ponchon muoto on puseromainen, pitsiraidat kulkevat pystysuoraan ja takahelma laskeutuu etupuolta alemmaksi. Pidempi helma edessä pitsiraidat kulkevat vaakasuoraan ja saavutetaan supermoderni lookki. Kolmas tapa on pukea se perinteisen ponchon tapaan sivuttain, jolloin helman särmikäs muoto tulee kauniisti esiin. Minkä asennon valitsetkin, Kiedo Poncho on aina oikein päin, tyylikäs, ylellinen ja kevyt ylläsi.

 

Yksi koko sopii kaikille! Ponchon korkeus 50-60 cm puolesta riippuen. 

 

Saatavilla olevat värit: petrooli, ruoste, musta, luonnonpellava, violetti.

Mikäli kaupassa ei juuri tällä hetkellä ole saatavilla haluamaasi väriä, voit tehdä tilauksen haluamassasi värissä yhteydenottolomakkeella. Toimitusaika on tällöin viikosta kahteen viikkoon.

Ponchon voit myös halutessasi noutaa Kudokkon pajalta Oulusta ilmaiseksi ja säästää näin postikuluissa.

 

Hoito- ohje: Tuuletus riittää raikastamaan neuleen. Pesu samansävyisten kanssa käsin tai hienopesuohjelmalla. Anna kuivua luonnollisesti, kuosittele kosteana ja/tai höyrytä muotoonsa. Pesun jälkeen pellavaneule on hieman karhea ja pehmenee taas silkkimäiseksi käytössä.