gallery/logo

sielukkaita pellavaneuleita käsityönä

Kivikko-huivi

 

 

 

Hienostuneen särmikäs Kivikko-huivi käy kaulahuivista ja toimii iltakäytössä tai juhlissa hartiahuivina. Kaunis muotoilu tekee siitä persoonallisen lempiasusteen.

 

Mallihuivi on n. 220 cm pitkä ja 30 cm leveä.  Huivi on saatavilla myös leveämpänä ja hiukan lyhyempänä versiona, silloin se sopii erityisen hyvin hartiahuiviksi.

 

Tilaa oma Kivikko- huivisi tilauslomakkeella tai kurkkaa Kudokkon puotiin ja katso mitä valmiita vaihtoehtoja on heti saatavilla. Kivikko- huivin toimitusaika vaihtelee parista päivästä kahteen viikkoon. Verkkosivuston kautta tilatun huivin voit noutaa myös Kudokkon pajalta ilmaiseksi. Tekemällä custom- tilauksen saat huivin muussa kuin valikoimassa olevassa sävyssä (luonnonpellava, ruoste, musta tai petrooli). Tällöin perushintaan 59,00 lisätään materiaalimaksuja ja postimaksuja 6,90.

 

Hoito- ohje: Tuuletus. Pesu samansävyisten kanssa käsin, hienopesuohjelmalla tai 40c:n kirjopesussa (kyllä, ihan oikeasti!). Anna kuivua luonnollisesti ja höyrytä muotoonsa. Saattaa päästää väriä ensimmäisissä pesuissa.