gallery/logo

sielukkaita pellavaneuleita käsityönä

Kivikko- kimonojakku

 

Etsitkö tyylikästä ja erilaista, silti huoletonta vaatetta? Taisit löytää etsimäsi. Kivikko- jakun takakappaleessa on upea särmikäs muotoilu, edessä sama muoto  jatkuu liehukkeiksi, jotka voit halutessasi solmia vyötärölle. Hihat ovat kimonomaiset ja naisellisen vajaamittaiset.

 

Tämän persoonallisen vaatekappaleen on todettu toimivan niin juhlamekon kaverina kuin farkkujen ja raitapaidankin kanssa, ja voin taata että tulet viihtymään tämä yllä niin arkena kuin juhlassa.

 

Kivikko- kimonojakku neulotaan laadukkaasta pellavalangasta ja on saatavilla usessa kauniissa sävyssä. Voit tehdä tilauksen täällä. Jos haluat jakun custom- värissä niin ota yhteyttä, se onnistuu kyllä! 

 

Yksi koko käy useimmille. Koska malli on lyhyehkö suosittelen lähes tai yli 180- senttisille custom-tilattua mittoihin nuokattua mallia.

 

Hoito-ohje: Tuuleta tarvittaessa, pesu hienopesuohjelmalla tai käsin samansävyisten kanssa. Ei säikähdä 40c:n kirjopesuakaan. Kuosittele kosteana muotoonsa ja höyrytä. Pellavalle ei suositella rumpukuivausta.