gallery/logo

sielukkaita pellavaneuleita käsityönä

Kivikko-poncho

7

Kivikko- poncho palveluksessanne! Se suojaa sinut helteeltä, asustaa juhlalookkisi, ja piristää työasusi. Tämä poncho oli työnimeltään Betoni ja onkin saanut inspiraationsa karunkauniista betoniviidakosta.

 

Ponchoa voi käyttää monella tavalla, oma suosikkityylini on lyhyt helma edessä, jolloin ponchon muoto on puseromainen, pitsiraidat kulkevat pystysuoraan ja takahelma laskeutuu etupuolta alemmaksi. Pidempi helma edessä pitsiraidat kulkevat vaakasuoraan ja saavutetaan supermoderni lookki. Kolmas tapa on pukea se perinteisen ponchon tapaan sivuttain, jolloin helman särmikäs muoto tulee todella kauniisti esiin.

 

Kivikko-poncho neulotaan laadukkasta pellavalangasta ja se on saatavilla kolmessa maanläheisessä sävyssä, jotka on esitelty yllä olevassa kuvagalleriassa. Voit tehdä tilauksen haluamassasi sävyssä täällä tai Kudokkon puodissa. Jos haluat ponchon custom-värissä niin ota yhteyttä, se onnistuu kyllä! 

 

Yksi koko sopii kaikille! Ponchon korkeus 49-58 cm puolesta riippuen. 

 

Hoito-ohje: Tuuletus. Pesu samansävyisten kanssa käsin, hienopesuohjelmalla tai 40 C:n kirjopesussa (kyllä, ihan oikeasti). Kuosittele kosteana muotoonsa ja höyrytä.