gallery/logo

sielukkaita pellavaneuleita käsityönä

Etkö millään raski valita vain yhtä lempiväriä? Valitse kaksi, Terra Duo on täällä!

 

 

 

Etkö halua tyytyä huivissa vain yhteen lempiväriin? Eipä hätää, Terra tuubihuivin kaksivärinen sisarus Terra Duo auttaa tässä.  Se neulotaan puoliksi ensimmäisellä lempivärilläsi ja puoliksi toisella. Kuvagalleriassa näet tällä hetkellä saatavilla olevat sävyt, miten olisi vaikka kesäiset vihreä ja okrankeltainen tai upeat jalokivisävyt rubiini ja jalokivipetrooli? 

Huivi on neulottu manuaalisella neulekoneella ja viimeistelty käsin, se on 100% pellavaa, kevyt, kaunis, ehdottoman kutittamaton. Eläväistä ribbipintaa koristaa Kudokkon päheä tuotemerkki.

 

Huivi on n. 200 cm pitkä ja 25 cm leveä. Yllä näet tällä hetkellä saatavilla olevat värisävyt.  Tee tilaus täältä tai käy katsomassa Kudokkon puodista  mitä valmiita vaihtoehtoja on heti saatavilla. Tilauslomakkeella tilatun huivin voit käydä noutamassa ilmaiseksi myös Kudokkon pajalta Oulusta.

 

Hoito- ohje: Tuuletus. Pesu samansävyisten kanssa käsin, hienopesuohjelmalla tai 40c:n kirjopesussa (kyllä, ihan oikeasti!). Muotoilu käsin kosteana jättää huivin ihanan röyhelöiseksi mutta karheammaksi, kolmen pisteen höyrytys siloittaa huivin pehmeäksi. Rumpukuivausta ei suositella.