gallery/logo

sielukkaita pellavaneuleita käsityönä

Scrollaa alas tutustuaksesi custom- tuotteiden tilaamiseen!
Nimi  
Sähköposti  
Kaupunki  
Osoite  
Tilattava tuote  
Tuotteen väri/värit ja koko  
Lisätietoja   
Custom- tilaukset

 

Custom- tuotteen tilatessasi saat aina henkilökohtaista palvelua ja aivan ainutlaatuisen Kudokko- neuleen.  Mallimuutokset tehdään jo olemassa olevaan Kudokko- tuotteeseen eli voit esim. pyytää Damiana neuletakkiin 3/4- pituisen hihan täyspitkän sijasta, tilata neuleeseen helmikirjailun tai erikoisviimeistelyn (kääntöneuleet). Voit myös tilata tuotteen custom- värissä tai meleerattuna.

Tilauksen voit tehdä yllä olevalla tilauslomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös jättää soittopyynnön jos haluat lisää tietoa custom- tuotteista.

Tehtyäsi custom- tilauksen saat tuotteesta tarjouspyynnön, jonka voit hyväksyä tai hylätä.  Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, on kauppa tehty ja allekirjoittanut ryhtyy valmistamaan neulettasi. Custom- neuleiden toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä useaan viikkoon. 

 Jos  tilausta varten pitää  hankkia erikseen materiaalia, peritään siitä ennakkomaksu. Samoin jos tuotetta varten on tarpeen neuloa koetilkkuja (esim. meleeratut tuotteet) peritään niistä myös maksu.

Valmiista tuotteesta lähetetään lasku sopimuksen mukaan sähköpostiisi viimeistään kun tuote on noudettu tai toimitettu.

 Laskulla on maksuaikaa 7 päivää tai 14 päivää, tuotteen luonteesta riippuen. 

Custom- tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina etukäteen.

 

 

Custom- tuotteiden maksaminen, toimitus  ja palautukset

 

Tehtyäsi custom- tilauksen saat tuotteesta tarjouksen. Kun päätät hyväksyä tarjouksen, on kauppa tehty ja allekirjoittanut ryhtyy valmistamaan neulettasi. Räätälöityjen custom- neuleiden toimitusaika vaihtelee muutamasta päivästä useaan viikkoon. 

Valmiista tuotteesta lähetetään lasku sopimuksen mukaan sähköpostiisi viimeistään kun tuote on noudettu tai toimitettu.

 Laskulla on maksuaikaa 7 päivää tai 14 päivää, tuotteen luonteesta riippuen. 

Custom- tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina etukäteen.

 

Muiden kuin custom-tuotteiden tilaaminen, toimitus ja maksaminen

 

Yllä olevalla lomakkeella voit tilata haluamasi tuotteen valittavissa olevista vaihtoehdoista.  Tehtyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen, jonka yhteydessä näkyvät mahdolliset postikulut (3,00€ - 7,90€) ja arvio toimitusajasta. Kaikki lomakkeella tehdyt tilaukset maksetaan laskulla , ja Omapaja oy hoitaa laskutuksen. Laskulla on 7 päivää maksuaikaa.

Voit tehdä tilauksen esim. Terra tai Terra Duo huivista haluamassasi värissä myös Kudokkon puodissa, jossa valittavanasi on enemmän maksuvaihtoehtoja. 

 Toimitusajat vaihtelevat muutamasta päivästä muutamaan viikkoon tuotteesta riippuen.

Mikäli haluat noutaa tuotteesi Kudokkon pajalta Oulussa, kerro siitä lomakkeen  lisätietoja - kentässä, muussa tapauksessa tuote lähetetään postipakettina.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteista tai haluat apua esim. värin valinnassa niin ota yhteyttä, autan sinua mielelläni.