(0)

Tervetuloa pellavaiseen ulottuvuuteen! 

 

Kaikki neuleet valmistetaan käsityönä Oulussa eurooppalaisesta, pitkäkuituisesta pellavasta.

 

Haluatko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

 

Kaikkiin yli 150€ tilauksiin ilmainen toimitus 

 

 

 

Kauppa
Kirke II, hihaton mekko, koko M
Tuoteryhmä:
Uutuudet, Mekot
SKU:
kirkedeux
Hinta:
€199.00
Väri:
Musta
Tyyli:
Minimalistiset
Kuvaus

Kirke Mekon hihaton versio on yhtä upea kuin esikuvansa. Se on mitoitukseltaan hieman vartalonmyötäisempi kuin hihallinen versio.

 

Siinä on upea epäsymmetrinen, muotoonsa neulottu helma. Siksak-kuvioinen pintaneulos tuo mekkoon lisäilmettä. Hihansuissa on ommellut käänteet.

 

Myös hihattomassa versiossa on sekä V-pääntie että niukka O-pääntie, joten voit aina valita kahdesta pääntiestä!

 

Mekko tuntuu ylelliseltä yllä ja laskeutuu kauniisti. Helma on liikkeessä todella kaunis ja keventää mekon ilmettä.

 

HUOM! Neulos on hieman läpikuultavaa joten yksinään käytettynä mekon alle kannattaa pukea musta alusmekko tai vaihtoehtoisesti toppi ja lahjehousut.

 

Mekko ei kutistu pesussa, mutta antaa käytössä jonkin verran periksi, ja vetäytyy taas pesun jälkeen mittoihinsa.

 

Hyvä keino valita oikea koko on verratta oheisia mittoja olemassa olevaan, mitoiltaan sopivaan, samankaltaiseen vaatteeseesi.

 

Koon M/L mitat (mitattuna tasona venyttämättä) :

Helman pisin kohta: 130 cm (olkapäältä mitattuna)

Helman lyhin kohta: 90 cm

Vyötärön kapein kohta: 43 cm

Lantio: 51 cm

 

MUITA KOKOJA TILAUKSESTA! Kirjoita kokosi tilauksen lisätietoja kenttään tai tee tilaus sähköpostitse yhteydenottolomakkeella.

 

Saatavilla myös luonnonpellavan värisenä tilauksesta.

 

Mekolla on kolmen kuukauden huoltotakuu!

 

Hoito-ohje: Useimmiten tuuletus riittää ”pesuksi”. Vesipesu käsin tai hienopesuohjelmalla samansävyisten kanssa. Kuivaa tasona ja oio muotoonsa, höyrytä halutessasi. Mustasta neuleesta saattaa irrota väriä ensimmäisissä pesuissa.

 

Säilytä neule väljästi viikattuna.

 

 

pellavaneuleen sietämätön keveys...

  Jos voisit nyt koskettaa Kudokko-neuletta toteaisit että se laskeutuu kauniisti, hohtaa väriä superkauniisti ja tuntuu ihanalta iholla.

 

Pellavaneule ei nyppyynny, on täysin kutiamaton ja konepestävä. 

Pellavaneule on hidasta muotia parhaimmillaan, sillä oikein huollettuna se kestää kauniina vuosia ja taas vuosia.

 

Hankkiessasi pellavaneuleen teet ekologisesti kestävän valinnan. Pellava vaatii kasvaakseen vain vähän luonnonvaroja ja lannoitusta ja kasvista hyödynnetään lähes kaikki osat. Pellavaneule ei myöskään vaadi pesua kuin harvoin, mikä osaltaan vähentää sen hiilijalanjälkeä.

 

Neule voidaan myös purkaa pitkänkin käytön jälkeen ja neuloa langasta jotain uutta!

 

 Kun sitten viimein on aika heittää hyvästit neulelleesi, voit vielä käyttää sen esim. siivousrätteinä ja aivan viimeiseksi kierrättää biojätteeseen.

 

 

Kudokko Instagramissa

  Mikä ihmeen Kudokko?

   

  Alussa oli vasta äidiksi tullut tekstiiliartesaani, neulekone, ja turhautuminen oman vaatekaapin sisältöön.

   

  Aloin miettimään millaisia vaatteita haluaisin käyttää joka päivä. Sellaisia, jotka tuntuvat aina miellyttävältä, mutta näyttävät kuitenkin kauniilta, jotka olisivat ekologisia ja kestäviä.

   

  Neulottuani ensimmäisen vaatteen pellavalangasta jotain tapahtui: tässä se on, näitä haluan käyttää joka päivä. Sen ensimmäisen pellavasta neulotun T-paidan (jossa taisi olla helmikirjailukin koska, no, olen ihminen joka monesti aloittaa vaikeimmasta päästä) purin ja siitä tuli huivi, joka on edelleen käytössä.

   

  Pian myös muut kiinnostuivat tekemistäni neuleista ja upeasta materiaalista, Kudokko-neuleita onkin lähtenyt jo Amerikkaan asti! Paras palaute on se kun kuulen asiakkaan kertovan, että "neule on vielä kauniimpi kuin ajattelin" ja etenkin "pidän sitä todella paljon, eikä se ole mennyt miksikään".

   

  Se onkin Kudokkon missio, valmistaa kestäviä neuleita joissa on hippunen sekä boheemiutta että ylellisyyttä, vaatekappaleita joita voit käyttää niin arjessa kuin juhlassa, joka ikisenä sesonkina!

  Kudokko vai neulokko?

   

   Meilläpäin puikoilla neulomista kutsutaan kutomiseksi. Mummu opetti minut kutomaan (oikeakätisesti, olen syntyjäni vasuri) jo pikkutyttönä ja olen aina neulonut paljon.

   

    Aloittaessani tekstiiliartesaanin opinnot pitikin muuttaa puheita: kutominen olikin kangaspuilla kutomista ja puikoilla tekeminen neulomista! Kudokko vai neulokko, sitä pohdin ja kudokko- sana alkoi maistua niin hyvältä että otin sen aputoiminimekseni.

   

  Kudokko- sanasta tulee myös mieleeni jonkinlainen verkko, kuin pellavanhohtoinen hologrammi kaiken tekemiseni yllä, jossa väikkyvät uusien tuotteiden kokeilukappaleet, värikartat, nupullaan olevat yhteistyöt ja illan tunteina ommellut hankalimmat saumarakenteet.

  ota yhteyttä

   Haluatko tilata tuotteen custom-värissä tai koossa, tai huollattaa neuleesi? Täytä oheinen lomake niin vastaan sinulle pian!

  Nimi  
  Sähköposti  
  Miten löysit meidät?  
  Viesti  
    
  toimitus ja maksaminen

  Maksaminen Kudokkon verkkokaupassa


   

  Tällä hetkellä maksutapoina ovat maksu Pay Palin kautta tai sähköpostilasku. Maksaaksesi Pay Palilla klikkaa ikonia ja kirjaudu tilillesi. Saan tiedon maksusta ja toimitan tilatut tuotteet mahdollisimman pian.

  Maksaessasi laskulla saat laskun sähköpostiisi yleensä tunnin kuluessa tilauksesta, viikonloppuisin seuraavana arkipäivänä. Laskun lähettäjä on Omapaja, sillä Kudokko on Omapajan kautta toimiva aputoiminimi. Maksathan laskun

  pikimmiten, sillä lähetän tuotteet vasta kun suorituksesi näkyy :)

  Poikkeuksena maksutapaan on korttimaksu maksupäätteellä tai käteismaksu kun noudat tuotteen Kudokkon pajalta Oulussa.

   

  Toimitustavat

   

  Järjestelmä laskee automaattisesti postipaketin hinnan tilaamiesi tuotteiden painon mukaan.

  Jos tilauksesi paino on alle 160 g (eli esim. yksi huivi, korut, tai huivi ja korvakorut) lähetetään tilauksesi kirjeenä ILMAN SEURANTATUNNUSTA hintaan 3,50€.

  Kirjeitse lähetetyt tuotteet ovat asiakkaan vastuulla, eikä Kudokko vastaa matkalla kadonneista kirjeistä, joten jos haluat varmistaa tuotteille ekstraturvallisen matkan valitse toimitustavaksi "kirjetoimitus seurantatunnuksella", hinta 4,90€.

  Voit myös valita toimitustavaksi noudon täältä Kudokkon pajalta Oulussa. Otan sinuun yhteyttä ja sovitaan noutoajankohta tarkemmin.

   

  150€ arvoltaan ylittävät tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

   

  Palautus

   

  Sinun on mahdollista palauttaa tuote 14 vrk. sisällä tuotteen toimituksesta.

  Kaikki palautukset ja vaihdot sovitaan erikseen. Ota yhteyttä sähköpostitse jos olet tyytymätön tuotteseen tai haluat muusta syystä vaihtaa tuotteen. Palautuksesta aiheutuat kulut jäävät asiakkaalle

  .